ua en ru

Поліція депортувала з України чергового "злодія в законі"

Поліція депортувала з України чергового "злодія в законі" Фото: поліція депортувала з України чергового "злодія в законі"

Дато Тобольський прибув у Київ 30 жовтня

Національна поліція видворила за межі України кримінального авторитета, громадянина Росії Дато Тобольського. Про це на своїй сторінці в Facebook написав виконуючий обов'язки голови Нацполіції Вадим Троян.

"Уродженець Грузії, який мав російське громадянство. Дато Тобольський (справжнє ім'я Давид Гваджая) широко відомий у кримінальному світі. У 2013 році створив у Чехії ОЗУ. Банда займалася здирництвом і підтримувала тісні "ділові" стосунки з кримінальними авторитетами у пострадянських країнах", - написав Троян.

Наголошується, що 16 березня цього року він був затриманий в Чехії за статтею "вимагання", 28 жовтня його звільнили. 30 жовтня Дато Тобольський перетнув державний кордон України в пункті "Краковець" та прибув у Київ, де за оперативною інформацією, повинен був зустрітися з іншим "злодієм у законі".

ЩЕ ОДИН "Злодій в законі" ВИДВОРЕНИЙ : Російський "злодій в законі" Дато Тобольський щойно видворений з України Уродж...

Опубліковано Vadim Troyan 17 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше поліція видворила за межі України кримінального авторитета, громадянина Грузії Папуна Угрехелідзе, який збирався у Києві отримати статус "злодія в законі".