ua en ru

Поліція порушила справу за фактом отруєння алкоголем у Миколаєві

Поліція порушила справу за фактом отруєння алкоголем у Миколаєві Фото: поліція

Справу порушено за статтею "Умисне вбивство"

Поліція порушила справу за фактом отруєння алкоголем у Миколаєві, що за даними правоохоронців призвело до двох смертей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"22 вересня 2016 року до поліції надійшло повідомлення про настання смерті 52-річної мешканки Центрального району, а 24 вересня - 41-річного чоловіка. За висновками судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок отруєння: у крові померлої було знайдено метанол, а у чоловіка - алкогольний сурогат", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вилучили з будинку одного з загиблих пляшку із залишками рідини, яка за зовнішніми ознаками нагадує горілку, та призначено проведення відповідних експертиз.

"Центральним відділом поліції ГУНП в Миколаївській області за вказаними фактами розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України "Умисне вбивство", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві від отруєння алкоголем за тиждень померли 7 людей.