ua en ru

У Миколаєві від отруєння алкоголем за тиждень померли 7 людей

У Миколаєві від отруєння алкоголем за тиждень померли 7 людей Фото: отруєння алкоголем зафіксовано в Миколаєві

Всі померлі - жителі селища Тернівка

У Миколаєві від отруєння сурогатами алкоголю за останній тиждень померло 7 осіб. Всі смерті мали місце в селищі Тернівка, яке адміністративно є частиною Центрального району м. Миколаєва, повідомляє місцеве видання "Новини-N".

"Перші постраждалі почали надходити до лікарні швидкої медичної допомоги (ЛШМД) Миколаєва ще 21 вересня. Увечері в цей день дружина привезла в ЛШМД свого чоловіка. Власне, живим вона його не довезла - чоловік помер по дорозі в лікарню. Жінка перебувала у нетверезому стані, проте від медичної допомоги відмовилася, заявивши що почуває себе нормально. На наступний день вона померла у себе вдома", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ще дві людини померли 24 вересня. Одного з них також привезли в лікарню, але потерпілий перебував у стані коми і помер через годину після приїзду в лікарню. В цей же день померла ще одна жінка.

"Через день пішла ще одна смерть - помер чоловік. Всього на сьогоднішній день офіційно підтверджено 5 смертних випадків. Між тим, жителі Тернівки повідомили в редакцію вже про сім смертних випадках від отруєння сурогатами алкоголю", - повідомляє видання.

Як повідомляється, за попередніми даними, у всіх померлих виявлено метанол ("деревний спирт"). На даний момент відібраний матеріал спрямований на хімічну експертизу, яка дасть більш точну відповідь на причину смертей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Лимані (Донецька область) від отруєння саморобним коньяком, привезеним з Харківської області, померли чотири жителя.