ua en ru

Поліція порушила справу за фактом обстрілу бойовиками Авдіївки

Поліція порушила справу за фактом обстрілу бойовиками Авдіївки Фото: поліція розслідує обстріл Авдіївки як теракт

Кримінальне провадження розпочато за статтею "Терористичний акт"

Поліція порушила справу за фактом обстрілу Авдіївки (Донецька область) бойовиками. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

"Під час мінометного обстрілу снаряд влучив у кімнату, де знаходиться пульт електричного управління залізничними шляхами. В результаті пошкоджень обладнання залізничні колії знеструмлені, потягу до Авдіївки не йдуть. На місці працює поліція...5.00 відбулося пряме попадання в триповерхову будівлю диспетчерського управління на станції Авдіївка", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, снаряд влетів в кімнату, звідки здійснювалося управління рухомим складом. В результаті пошкодження обладнання управління на залізниці було порушено, потяги зупинилися.

бойовики обстріляли Авдіївку

Фото: бойовики обстріляли Авдіївку

Диспетчер, який перебував у цей час на робочому місці, не постраждав.

обстріл Авдіївки

Фото: обстріл Авдіївки

Зараз рух залізничного транспорту здійснюється тільки до Очеретине, до станції Авдіївка потяги не йдуть.

наслідки обстрілу Авдіївки

Фото: наслідки обстрілу Авдіївки

"На місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції. Працівники залізниці працюють над усуненням несправності. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

в Авдіївці пошкоджено залізничну станцію

Фото: в Авдіївці пошкоджено залізничну станцію

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики сьогодні вночі обстріляли Авдіївку (Донецька область) з важкого артилерійського озброєння, залізничний рух зупинено.