ua en ru

Бойовики обстріляли Авдіївку з артилерії, залізничний рух зупинено

Бойовики обстріляли Авдіївку з артилерії, залізничний рух зупинено Фото: бойовики обстріляли Авдіївку

Пошкоджені електропідстанції, перебиті залізничні колії та контактна мережа

Бойовики сьогодні вночі обстріляли Авдіївку (Донецька область) із важкого артилерійського озброєння, залізничний рух зупинено. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що сьогодні вночі незаконні збройні формування ОРДО здійснили обстріл із важкого артилерійського озброєння центральної частини міста Авдіївки", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, значних руйнувань зазнала залізнична станція Авдіївки. Залізничний рух зупинено через пошкодження електропідстанції, перебиті залізничні колії, постраждала залізнична контактна мережа.

ДО УВАГИ ЖУРНАЛІСТІВ, ЯКІ МАЮТЬ АКРЕДИТАЦІЮ ДЛЯ РОБОТИ У ЗОНІ ПРОВЕДЕННЯ АТО Українська сторона СЦКК повідомляє, що сьо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за добу, 22 серпня 2016 року, в результаті бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, проте вісім українських військовослужбовців отримали поранення.