ua en ru

Поліція порушила справу за фактом масового отруєння у Львівській області

Поліція порушила справу за фактом масового отруєння у Львівській області Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Проводиться досудове розслідування

Поліція порушила справу за фактом масового отруєння у Львівській області, внаслідок якого госпіталізовано семеро осіб, зокрема чотирирічна дитина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головне управління Національної поліції у Львівській області у Facebook.

Як зазначається, поліція отримала інформацію про подію 15 серпня близько опівночі. Лікар центральної районної лікарні повідомив, що до них звернулося семеро людей з харчовим отруєнням, їх госпіталізовано в інфекційне відділення з діагнозом: "харчова токсикоінфекція".

Наразі експерти встановлюють причини масового отруєння.

"За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєннм) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

На Золочівщині з харчовим отруєнням госпіталізовано семеро осіб, серед них – 4-річна дитина Встановлено, що 12 серпня у...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 15 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Золочів Львівської області 14 серпня в інфекційне відділення Центральної районної лікарні з гострим отруєнням надійшли сім чоловік, з них одна дитина.