ua en ru

У Львівській області сталося масове отруєння, госпіталізовано 7 осіб

У Львівській області сталося масове отруєння, госпіталізовано 7 осіб Фото: таблетки (pixabay.com)

Інцидент стався в селі Янівці

В місті Золочів Львівської області 14 серпня в інфекційне відділення центральної районної лікарні з гострим отруєнням надійшли сім чоловік, з них одна дитина. Про це повідомляє прес-служба департаменту з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації в Facebook.

Повідомляється, що 14 серпня в 22:25 годин в інфекційне відділення Золочівської ЦРЛ з діагнозом гострий гастроентероколіт в стані середньої тяжкості надійшло 7 осіб, з них 1 дитина, які 14 серпня вживали продукти під час весілля в кафе "Немо" с. Янівці Золочівського району.

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області ст...

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 14 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на базі відпочинку "Вінниця" у Коблево Миколаївської області сталося масове отруєння дітей з київського танцювального колективу Dance Family.

Так, 8-9 серпня 2017 року в інфекційне відділення Березанської лікарні з гострим гастроентероколіт та харчової токсикоинфекцией відразу госпіталізували 15 підлітків. За результатами медичного огляду, захворювання виявили ще у 3 дітей і направили їх в лікарню. Також повідомляється, що члени танцювального колективу отруїлися після обіду і вечері в їдальні бази відпочинку "Вінниця".