ua en ru

Поліція порушила справу за фактом інциденту з газом у школі Ужгорода

Поліція порушила справу за фактом інциденту з газом у школі Ужгорода Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Правоохоронці встановили двох осіб, які можуть бути причетними до правопорушення

Поліція порушила справу за фактом інциденту з газом у школі Ужгорода. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

"Сьогодні, 24 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про виявлення загазованості невідомого походження в приміщенні ужгородської ЗОШ №9. На місце події оперативно виїхали працівники Ужгородського відділу поліції, рятувальники та медики. В школі задля безпеки учнів відмінили уроки, навчальний заклад покинуло близько 600 осіб", - йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, на момент інциденту нікого стороннього на території школи не було, також поліція виключає витік природного газу.

"В ході проведення слідчо-оперативних дій працівники Ужгородського відділу поліції встановили двох осіб, які можуть бути причетними до правопорушення. Особи, на яких вказали деякі школярі, також є учнями навчального закладу, де стався інцидент. Попередня правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ужгороді сьогодні, 24 жовтня, близько 11:00 виявили поширення невідомої газоподібної речовини на першому поверсі будівлі школи №9.