ua en ru

Поліція встановила особу чоловіка, який захопив заручників у Каліфорнії

Поліція встановила особу чоловіка, який захопив заручників у Каліфорнії Фото: поліція США (facebook.com/NYPD)

Правоохоронні органи встановили особу озброєного чоловіка

Правоохоронні органи встановили особу озброєного чоловіка, який взяв у заручники трьох людей в установі в місті Йонтвил (штат Каліфорнія), де проживають особи похилого віку та інваліди з числа учасників воєн. Про це повідомляє Fox News.

"Ми встановили його особу, проте поки не можемо оприлюднити", - розповів шериф на прес-конференції. За його словами, поліції поки не вдалося встановити контакт зі зловмисником, незважаючи на численні спроби.

Шериф підтвердив, що чоловік, озброєний гвинтівкою, утримує в заручниках трьох осіб. Це співробітники будинку для ветеранів. Даних про їх стан у поліції немає.

Повідомляється, що спочатку зловмисник захопив більше заручників, проте згодом відпустив кілька людей. За словами Робертсона, загроз для громадськості у зв'язку з інцидентом в даний момент немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Йонтвил (Каліфорнія, США) невідомий озброєний чоловік захопив у заручники принаймні трьох людей в центрі для ветеранів.

У даному центрі для ветеранів проживають близько 1 тис. літніх колишніх учасників бойових дій, серед них також є інваліди.