ua en ru

Поліція посилить заходи безпеки в центрі Києва 3-6 жовтня

Поліція посилить заходи безпеки в центрі Києва 3-6 жовтня Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Посилено заходи безпеки в зв'язку з засіданням Ради та проведенням масових заходів

Поліція посилить заходи безпеки в центрі Києва 3-6 жовтня 2017 року у зв'язку із засіданням Верховної Ради України (ВР) та проведенням масових заходів. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Києва.

"У зв'язку з засіданням ВР і проведенням заходів з масовою участю громадян, які відбудуться з 3 по 6 жовтня, столична поліція посилить заходи безпеки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в ці дні в центрі столиці стежити за правопорядком будуть більше 1,4 тис. поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

Наголошується, що в межах компетенції поліцейські будуть негайно реагувати на будь-які протиправні дії. Правопорушники будуть нести відповідальність за адміністративним чи кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Оболонському районі Києва співробітники поліції вилучили у місцевого жителя арсенал зброї. Під час обшуку поліцейські виявили предмет, схожий на гранату Ф-1, і запал, гвинтівку, 7 пістолетів і 21 патрон.