ua en ru

Поліція посилила охорону в Києві з-за Хресного ходу

Поліція посилила охорону в Києві з-за Хресного ходу Фото: Київ (РБК-Україна)

За порядком на вулицях столиці сьогодні стежитимуть понад 3500 правоохоронців

У Києві сьогодні, 28 липня, поліція в центрі міста посилила охорону через проведення Хресного ходу. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции в Facebook.

Повідомляється, що співробітники поліції відстежують прибуття учасників релігійного заходу, присвяченого Дню Хрещення Русі. Також проводяться профілактичні роботи, спрямовані на попередження правопорушень.

"Після проведення урочистого молебню учасники будуть рухатися Хресним ходом по маршруту: бул. Т. Шевченка - вулиця Володимирська - пл. Софіївська - Володимирський проїзд - вул. Михайлівська - вул. Трьохсвятительська - парк Володимирська гірка", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що поліція посилила патрулювання місць активного скупчення людей, на зупинках громадського транспорту та на станціях метрополітену.

Так, за порядком на вулицях столиці сьогодні стежитимуть понад 3 тис. 500 поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві зв'язку з проведенням молебню на Володимирській гірці та Хресного ходу до Києво-Печерській лаврі будуть посилені заходи безпеки, правопорядок забезпечують понад 4 тис. правоохоронців.