ua en ru

Поліція посилила заходи безпеки у Києві за Хресного ходу

Поліція посилила заходи безпеки у Києві за Хресного ходу Фото: пам'ятник Володимиру Великому в Києві

Правопорядок забезпечують понад 4 тис. силовиків

У Києві зв'язку з проведенням молебню на Володимирській гірці та Хресного ходу до Києво-Печерській лаврі будуть посилені заходи безпеки, правопорядок забезпечують понад 4 тис. правоохоронців. Про це повідомляє "112 Україна".

"У столиці посилені заходи безпеки. Всього за правопорядком тут стежать сьогодні понад 4 тис. силовиків - бійці Нацгвардії, Нацполиции, також службові собаки. Щоб потрапити на Володимирську гірку, треба пройти металодетекторы, показати правоохоронцям свої речі", - йдеться в повідомленні.

Як відзначають в Київській адміністрації, при необхідності можуть перекрити станцію метро "Арсенальна" на вхід і вихід з 13.00 до 20.00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив, що у Києві під час заходів 26-28 липня правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі.

Правоохоронців забезпечуватимуть громадський правопорядок під час хресного ходу, який організовує Українська православна церква Київського патріархату з нагоди Дня хрещення Київської Русі 27-28 липня.