ua en ru

Поліція штату Вашингтон заарештувала жінку, у якої в автомобілі біля входу в госпіталь була виявлена бомба

Поліція штату Вашингтон затримала 43-річну жінку за фактом виявлення бомби в її автомобілі. Автомобіль був припаркований навпроти госпіталю Harrison Medical Center в місті Бремертон, в 30 милях на захід від Сіетла, передає Reuters.

Вранці 14 листопада 2013 р. жінка зайшла в приймальний відділ лікарні і повідомила, що в її машині, припаркованій біля входу, знаходиться бомба. В госпіталь вона її не намагалася пронести. Вибухотехнічна бригада, яка прибула близько 07:30 ранку за місцевим часом, виявила в автомобілі предмет, що нагадує саморобний вибуховий пристрій.

Жінка була арештована і поміщена в місцеву в'язницю за звинуваченням у незаконному володінні вибуховим пристроєм, повідомляється в заяві поліції. Вона може бути випущена під заставу в розмірі 100 тис. дол.

Загін поліції обшукав будинок затриманої в сусідньому містечку Поулсбо з побоювань, що там також можуть бути вибухові пристрої. Жителі деяких сусідніх будинків були евакуйовані. Як бомба виявилася у затриманої, які були її наміри і чи були виявлені інші вибухові матеріали в її будинку, місцева поліція не повідомляє.