ua en ru

Поліція розслідує факт блокування офісу УКРОПу в Києві

Поліція розслідує факт блокування офісу УКРОПу в Києві Фото: офіс УКРОПу в Києві

УКРОП є одним із орендаторів офісних приміщень і жодного відношення до конфлікту не має

Поліція вирішує питання про порушення справи за фактом блокування головного офісу партії УКРОП в Києві на вулиці Воздвиженській. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Служби безпеки України у Facebook.

"Конфлікт навколо столичного приміщення, що орендується центральним офісом партії УКРОП, - виключно корпоративний. Тут немає політики, а лише суперечка між двома комерційними структурами... На даний час поліцією вирішується питання про відкриття кримінального провадження щодо цього інциденту", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 18 січня 2016 року майже 20 представників приватної охоронної компанії "Альфа-Щит" блокували роботу приміщення, що розташоване по вулиці Воздвиженська, 56. Представники цієї компанії пред'явили працівникам Національної поліції, які прибули на місце події, права власності на приміщення та відповідне рішення суду. Інша сторона, приватна компанія, яка здає цю будівлю в оренду, також надала правоохоронцям документи щодо права власності на приміщення та відповідне рішення суду.

"Наголошуємо, що партія УКРОП є одним із орендаторів офісних приміщень і жодного відношення до корпоративного конфлікту не має", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що ані СБУ, ані інший державний орган не брав участі в цьому конфлікті.

Конфлікт навколо столичного приміщення, що орендується центральним офісом партії «Укроп», - виключно корпоративний. Тут ...

Опубликовано Служба безпеки України 19 января 2016 г.

Нагадаємо, вчора, 18 січня 2016 року, партія УКРОП повідомляла про блокування офісу в Києві озброєними людьми.