ua en ru

Поліція перевіряє інформацію про мінування суду в Одесі

Поліція перевіряє інформацію про мінування суду в Одесі Фото: Малиновський райсуд Одеси (lcg.org.ua)

Наразі на місці події працюють правоохоронці

Провоохоронці перевіряють інформацію про мінування Малиновського районного суду Одеси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як зазначається, інформацію про мінування надійшла до поліції сьогодні вранці, 5 вересня. Наразі на місці події працюють кінологи, вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

"Сьогодні, о 09:46 год. на спецлінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що суд м. Одеси, який розташований за адресою: вул. Василя Стуса, 1а, заміновано", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 1 вересня у Харкові та Ізюмі евакуювали вокзали через повідомлення про мінування. Правоохоронці отримали інформацію, що в приміщеннях вокзалів на проспекті Гагаріна у Харкові та Ізюмі закладено вибухівку. Разом з тим, у ході перевірки вибухових речовин виявлено не було.

Крім того, повідомлялося, що у Львові анонім повідомляв про мінування ТРЦ у центрі міста. Наразі правоохоронці встановлюють особу аноніма.