ua en ru

У Львові повідомили про замінування ТРЦ Forum Lviv

У Львові повідомили про замінування ТРЦ Forum Lviv Фото: ТРЦ Forum Lviv (Forum.Lviv)

Правоохоронці провели евакуацію людей та обстежують приміщення будівлі

У Львові сьогодні, 2 вересня, анонім повідомив про замінування ТРЦ у центрі міста. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції у Львівської області на сторінці у Facebook.

Як повідомляється, близько 17:00 до поліції надійшло повідомлення від аноніма про те, що торгово-розважальний центр на вулиці Під Дубом (Forum Lviv, - ред.) у Львові заміновано.

"На місці події працюють експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та працівники інших служб", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що правоохоронці провели евакуацію людей та обстежують приміщення будівлі, а також прилеглу територію.

Встановлюється особа аноніма.

У Львові повідомили про замінування ТРЦ Forum Lviv

Нагадаємо, 1 вересня у Харкові та Ізюмі евакуювали вокзали через повідомлення про мінування.

Вибухотехніками жодних вибухових речовин в приміщеннях та на території вокзалів не було виявлено. Вживаються заходи для встановлення особи, яка зробила неправдиве повідомлення про замінування.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляли, що в Одесі 27 серпня працівники поліції затримали чоловіка, який, 24 серпня надіслав повідомлення з погрозами підірвати залізничний вокзал міста.

Крім того, співробітники Служби безпеки України повідомили, що затримали сімох "телефонних терористів" в різних регіонах України.