ua en ru

Поліція притягне до відповідальності причетних до погрому у відділенні "Сбербанку Росії"

Поліція притягне до відповідальності причетних до погрому у відділенні "Сбербанку Росії" Фото: Андрій Крищенко розповів про погром у столичному відділенні "Сбербанку Росії"

Ніхто з учасників погрому у відділенні "Сбербанку Росії" поки не затриманий

Поліція планує притягнути до відповідальності причетних до погрому у відділенні "Сбербанку Росії" на пл. Льва Толстого в Києві у понеділок ввечері. Про це заявив глава столичної поліції Андрій Крищенко телеканалу "112 Україна".

За його словами, поліція сьогодні "майже впоралася" з ситуацією в столиці.

"Як ми анонсували, протягом дня було задіяно 6 тис. правоохоронців, у тому числі військовослужбовців Нацгвардії. В даний момент заходи завершилися, менше правоохоронців знаходиться безпосередньо на вулицях, але режимні заходи не припиняємо... Якщо говорити про оцінки, я вважаю, майже впоралися, особи на зараз не затримано, проводяться слідчі дії, я вважаю, у нас буде достатньо доказів надалі, відеозаписів, ми зможемо притягнути до відповідальності тих, хто влаштував погром "Сбербанку РФ", - заявив Крищенко.

Також глава столичної поліції зазначив, що постраждалих в результаті зіткнень з правоохоронцями немає. Мав місце лише випадок з падінням з висоти дівчини під час акції під "Сбербанком Росії".

Крищенко підтвердив, що офіс на вул. Б. Васильківській, який був закиданий фаєрами, дійсно належить керівнику "Українського вибору" Віктору Медведчуку.

Нагадаємо, представники правих організацій розгромили офіс Медведчука та відділення "Сбербанку Росії".