ua en ru

Поліція показала наслідки масштабної пожежі автопарку в Чернігові

Поліція показала наслідки масштабної пожежі автопарку в Чернігові Фото: згорілий автобус

Каркаси від згорілих авто, газові балони, великі згарища

У Чернігові поліція розслідує обставини вибуху і масштабної пожежі в автопарку, що призвела до поранення чоловіка, а також знищення 5 автомобілів. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Чернігівській області.

Встановлено, що в приміщені станції техобслуговування під час виконання ремонтних робіт газового обладнання маршрутного автобуса "Рута" стався витік та вибух газу. Внаслідок цього вогнем повністю знищено вказаний транспортний засіб.

PM187image006

Фото: пожежа знищила 5 авто

Зазначено, що масштабна пожежа також знищила перекриття і покрівлю будівлі на площі 640 квадратних метрів, обладнання для ремонту та 5 автомобілів, ще 2 авто пошкоджено.

PM515image005

Фото: знищена також покрівля автопарку

"Від вибуху постраждав і водій автобуса, який перебував на ремонті. Чоловіка госпіталізовано до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні з термічними опіками ніг, рук та обличчя. Його стан медики оцінюють, як стабільний", - йдеться в повідомленні.

PM7image004

Фото: попередньою причиною став вибух газової установки

Відповідно до попередніх висновків рятувальників, причиною вибуху та пожежі стало порушення технологічного регламенту під час проведення ремонтних робіт.

PM197image007

Фото: все, що залишилося від мікроавтобуса

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 КК (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою). Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігові сталася масштабна пожежа в будівлі, яка належить ПрАТ "Таксосервіс", що на вул. Громадська.