ua en ru

Поліція показала наслідки артударів по житловому сектору Авдіївки

Поліція показала наслідки артударів по житловому сектору Авдіївки Фото: наслідки прямого влучання в будинок на вул. Лермонтова

У МВС обстріл кваліфікували як теракт

Унаслідок нічного артилерійського обстрілу Авдіївки Донецької області було пошкоджено будинки по вулиці Лермонтова. На щастя, люди не постраждали, повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Зазначено, що до Авдіївського відділення поліції надійшли повідомлення від місцевих жителів, що внаслідок нічного обстрілу з боку бойовиків пошкоджено їхні домівки.

Поліція показала наслідки артударів по житловому сектору Авдіївки

Фото: пошкоджений обстрілами будинок

"Так, внаслідок прямого влучення міни пошкоджено будинок 72 по вулиці Лермонтова. Осколками пошкоджено дах та вікна. Аналогічних пошкоджень зазнав сусідній будинок", - йдеться в повідомленні.


На місці події працює слідчо-оперативна група, котра надає допомогу городянам та документує наслідки злочинів терористів, які щодня відкривають вогонь по місту.

Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Поліція показала наслідки артударів по житловому сектору Авдіївки

Фото: осколками пошкоджено дах і вікна

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 КК (терористичний акт).

Нагадаємо, уранці 12 червня нардеп Євген Дейдей повідомив про загибель 4 та поранення ще 13 бійців "Правого сектору" і 128-ї бригади внаслідок артилерійських ударів бойовиків у районі шахти "Бутовка" в Авдіївці Донецької області. Пізніше стало відомо про загибель ще 2 бійців батальйону "Айдар".