ua en ru

Поліція підтвердила викрадення чоловіка бойовиками ЛНР і відкрила кримінальну справу

Поліція підтвердила викрадення чоловіка бойовиками ЛНР і відкрила кримінальну справу Фото: Станиця Луганська (flickr.com/osce)

Поліція відкрила справу за фактом незаконного позбавлення Миколи Пєтухова свободи

Поліція підтверджує викрадення Миколи Пєтухова бойовиками самопроголошеної "Луганської народної республіки" на контрольному пункті "Станиця Луганська". Про це у Facebook повідомила речник поліції Луганській області Тетяна Погукай.

За словами Погукай, з прокуратури Станично-Луганського району надійшла інформація про те, що в ході моніторингу інтернет-мережі встановлено викрадення 22-річного жителя району.

"Перевіркою даної інформації встановлено, що о 06:00 31 серпня 22-річний житель Станично-Луганського району перетнув лінію розмежування у пункті пропуску селища Станиця Луганська і, перебуваючи на непідконтрольній Україні території, був позбавлений волі бойовиками незаконних збройних формувань ЛНР", - зазначила Погукай.

Даний факт внесено до ЄРДР за ст. 146 КК України "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини". Проводиться перевірка.

На КПВВ Станиця Луганська бойовики НЗФ «ЛНР» незаконно позбавили волі 22-річного місцевого мешканця До поліції надійшл...

Опубліковано Татьяною Погукай 2 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше правозахисники повідомили, що на КПВВ "Станиця Луганська" бойовики викрали чоловіка. На боці бойовиків його зупинили озброєні люди, повели в невідомому напрямку і з того часу з ним немає ніякого зв'язку.