ua en ru

На КПВВ "Станиця Луганська" бойовики викрали чоловіка, - правозахисники

На КПВВ "Станиця Луганська" бойовики викрали чоловіка, - правозахисники Фото: КПВВ "Станиця Луганська" (flickr.com/osce)

Про викрадення юнака правозахисникам повідомила його мати

На контрольному пункті в'їзду/виїзду (КПВВ) "Станиця Луганська" (Луганська область) бойовики викрали чоловіка. Про це йдеться у повідомленні Харківської правозахисної групи.

"Тільки що стало відомо, що на КПВВ "Станиця Луганська" викрали молодого хлопця. Пєтухов Микола, 1995 року народження, мешканець с. Верхня Вільхова Станично-Луганського району підробляв вантажником на КПВВ "Станиця Луганська", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, хлопець допомагав людям переносити сумки між КПВВ з української сторони до пункту пропуску бойовиків. 31 серпня близько полудня він пройшов КПВВ з боку України, а на боці бойовиків його зупинили озброєні люди, його відвели у невідомому напрямку і того часу з ним немає ніякого зв’язоку.

Як зазначається, про викрадення юнака правозахисникам повідомила його мати.

Крім того, зазначається, що схожий випадок стався й тиждень тому. Бойовики викрали хлопця на КПВВ, правозахисникам відоме тільки його ім’я - Олексій, а через три дні його тіло зі слідами насильницької смерті було знайдено біля одного з кафе в окупованому Луганську.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві поліція затримала трьох зловмисників, які викрали чоловіка.