ua en ru

Поліція підрахувала кількість учасників смолоскипної ходи на честь Бандери в Києві

Поліція підрахувала кількість учасників смолоскипної ходи на честь Бандери в Києві Фото: смолоскипна хода в Києві (РБК-Україна)

За даними правоохоронців, у колоні в центрі столиці йде близько 1 тис. осіб

У поліції назвали кількість учасників смолоскипної ходи на честь дня народження провідника й ідеолога ОУН-УПА Степана Бандери, яка проходить 1 січня 2018 року в центрі Києва. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Зазначено, що поліцейські Києва стежать за порядком під час маршу з нагоди 109-ї річниці від дня народження Бандери. Супровід колони здійснюють близько сотні правоохоронців, зокрема працівники поліції діалогу.

Як розповіли у відомстві, збір учасників заходу відбувся в Парку імені Т. Г. Шевченка, звідки колона вирушила до Майдану Незалежності.

"За маршрутом руху чергують екіпажі патрульної поліції для забезпечення безпеки на дорозі, залучені також кінологи. На цей час у колоні йде близько 1000 осіб, частина з них - із запаленими смолоскипами", - йдеться в повідомленні.

Як пояснили у відомстві, поліція супроводжує учасників та стежить за порядком, аби не допустити жодних провокацій і порушень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві низка націоналістичних організацій влаштували смолоскипну ходу з нагоди дня народження провідника й ідеолога ОУН-УПА Степана Бандери.