ua en ru

Поліція відпустила затриманих під час сутичок біля будівлі МВС

Поліція відпустила затриманих під час сутичок біля будівлі МВС Фото: Нацполіція (oda.zt.gov.ua)

На чотирьох учасників акції були складені адміністративні протоколи

Співробітники Національної поліції відпустили чотирьох людей, затриманих під час сутичок під будівлею Міністерства внутрішніх справ у Києві в середу ввечері, 29 листопада. Про це повідомляє прес-служба НПУ на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що на учасників акції були складені адміністративні протоколи.

"На чотирьох учасників акції, яких доставили в управління поліції, склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення і відпустили", - йдеться в повідомленні.

На чотирьох учасників акції, яких доставили до управління поліції, склали адміністративні протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення та відпустили.

Опубліковано Поліція Києва 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, чотирьох учасників акції протесту, яка почалася 29 листопада за ініціативи громадської організації "Коаліція учасників Помаранчевої революції" (КУПР) на Майдані Незалежності в Києві, затримали біля будівлі МВС під час зіткнень протестувальників з поліцією.

Як повідомили в НПУ, правоохоронці супроводжували колону від Майдану Незалежності до будівлі Міністерства внутрішніх справ. Там активісти застосували піротехніку і кілька людей намагалися підпалити військову димову шашку. Також поліцейські запросили організатора заходи для встановлення причин порушення порядку проведення акції.