ua en ru

Зіткнення біля будівлі МВС: поліція підтвердила затримання 4 активістів

Зіткнення біля будівлі МВС: поліція підтвердила затримання 4 активістів Фото: акція в центрі Києва (РБК-Україна)

Поліція запросила також організатора заходу для встановлення причин порушень

Поліція підтвердила затримання 4 активістів в результаті зіткнень біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України в Києві. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Facebook.

"За порушення громадського порядку чотирьох учасників акції правоохоронці доставили в управління поліції. Вони нададуть пояснення, а потім буде вирішено питання про складання адміністративних матеріалів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, правоохоронці супроводжували колону від Майдану Незалежності до будівлі Міністерства внутрішніх справ. Там активісти застосували піротехніку і кілька людей намагалися підпалити військову димову шашку.

Наголошується, що через це поліцейські припинили правопорушення. В результаті затримали 4 осіб, їх доставили в управління поліції для дачі пояснень, встановлення всіх обставин події та складання адміністративних матеріалів.

Крім того, поліцейські запросили організатора заходи для встановлення причин порушення порядку проведення акції.

За порушення громадського порядку чотирьох учасників акції правоохоронці доставили до управління поліції Вони нададуть п...

Опубліковано Поліція Києва 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що організатори акції на Майдані повідомили про затримання після сутичок між мітингувальниками і співробітниками правоохоронних органів.