ua en ru

Поліція відпустила всіх затриманих на "кримінальній сходці" в Києві

Поліція відпустила всіх затриманих на "кримінальній сходці" в Києві Фото: поліція на місці зустрічі кримінальних авторитетів (facebook.com/Поліція-Києва)

Раніше поліція затримала 60 осіб

Всіх затриманих кримінальних авторитетів у київському ресторані в Пущі-Водиці відпустили. Про це РБК-Україна повідомила прес-офіцер відділення поліції Оболонського району.

"Всіх затриманих відпустили. Інформація про осіб встановлюється і перевіряється. Зброя тоді дійсно було вилучено, поки воно відправлено на експертизу", - повідомили в поліції.

У поліції додали, що серед затриманих в даний час ніхто не знаходиться в розшуку і не проходив по нерозглянутим справах, тому всіх і відпустили.

"Проти тих, у кого вилучили зброю, відкрили провадження по 263 статті", - додали в поліції.

Нагадаємо, 26 листопада поліція зірвала "зустріч" кримінальних авторитетів, усіх учасників, а це - понад 60 осіб - доставили в управління поліції для проведення ретельної перевірки.

"З'ясувалося, що більшість з них мають кримінальну біографію і відбували покарання за скоєння різних злочинів в місцях позбавлення волі, тому для ретельної перевірки більше 60-ти осіб доставили в управління поліції", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

За його словами, при огляді місця події також виявлено кілька одиниць зброї, дозвільні документи на яке викликали підозру.