ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом смертельної ДТП у Дніпропетровській області

Поліція відкрила справу за фактом смертельної ДТП у Дніпропетровській області Фото: місце аварії (Національна поліція)

У результаті ДТП загинув водій і три пасажири

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди у Дніпропетровській області, у якій загинуло четверо людей. Про це повідомила прес-служба поліції Дніпропетровської області.

У результаті ДТП загинув водій і три пасажири, серед яких дві 16-річні дівчини. Ще одного 17-річного пасажира госпіталізували у тяжкому стані.

За попередніми даними, 20-річний водій автомобіля Nissan Almera не впорався з керування, виїхав за межі проїзної частини і зіткнувся з деревом.

Раніше у ДСНС повідомляли, що загиблим хлопцям 16 і 17 років.

"ДТП сталася 21 листопада о 21:45 на автодорозі Київ-Луганське-Ізварине в напрямку м. Кривий Ріг", - повідомляють правоохоронці.

Поліція відкрила справу за фактом смертельної ДТП у Дніпропетровській областіПоліція відкрила справу за фактом смертельної ДТП у Дніпропетровській областіПоліція відкрила справу за фактом смертельної ДТП у Дніпропетровській областіПоліція відкрила справу за фактом смертельної ДТП у Дніпропетровській області

Фото: Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Нагадаємо, у результаті ДТП загинули дві дівчини і два хлопці. Тіла загиблих з понівеченого автомобіля вдалося деблокувати за допомогою аварійно-рятувального інструменту.