ua en ru

У Дніпропетровській області трапилася ДТП, загинули діти

У Дніпропетровській області трапилася ДТП, загинули діти Фото: аварія (flickr.com/PROJack Huster)

У тяжкому стані було госпіталізовано ще одного постраждалого

Внаслідок дорожньо-транспортноїм пригоди у Дніпропетровській області загинуло четверо дітей. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

ДТП трапилася 21 листопада 2017 року близько 22:15 на автошляху Н-11 “Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв”, неподалік від повороту траси до міста Кам'янське.

"Легковий автомобіль “Ніссан Альмера” злетів з траси, перекинувшись, здійснив зіткнення з деревом. На момент аварії в автомобілі перебувало 5 дітей", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП загинули дві шістнадцятирічні дівчини, а також два хлопці віком 16 та 17 років. Тіла загиблих із понівеченого автомобіля вдалося деблокувати за допомогою аварійно-рятувального інструменту.

Крім цього, у тяжкому стані було госпіталізовано постраждалого сімнадцятирічного хлопця.

У Дніпропетровській області трапилася ДТП, загинули дітиУ Дніпропетровській області трапилася ДТП, загинули дітиУ Дніпропетровській області трапилася ДТП, загинули дітиУ Дніпропетровській області трапилася ДТП, загинули діти

Фото: ГУ ДСНС у Дніпропетровській області

Нагадаємо, вчора, 21 листопада, перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін повідомив, що від початку року у ДТП в Україні загинули 3184 людини, ще 29 тисяч 932 - травмовано.