ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом обвалу частини будинку в Кам'янському

Поліція відкрила справу за фактом обвалу частини будинку в Кам'янському Фото: місце обвалу будинку в Кам'янському (прес-служба НПУ)

Правоохоронці кваліфікували цю трагедію як "службова недбалість"

За фактом обвалу плити над під’їздом житлового будинку в місті Кам'янське Дніпропетровської області, внаслідок якого одна людина загинула та ще двоє отримали травми, поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

У відомстві констатували, що внаслідок обвалу плити над під’їздом будинку один хлопець загинув, ще двоє травмовані. Подія сталася 28 жовтня 2017 року за адресою вул. 8 Березня, будинок №41.

"За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Тривають слідчі дії", - йдеться в повідомленні.

Поліція відкрила справу за фактом обвалу частини будинку в Кам'янськомуПоліція відкрила справу за фактом обвалу частини будинку в Кам'янськомуПоліція відкрила справу за фактом обвалу частини будинку в Кам'янському

Фото: місце обвалу будинку в Кам'янському (прес-служба НПУ)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області в м. Камянське стався обвал навісу над під'їздом житлового будинку, внаслідок падіння залізобетонних плит - козирка та бокової стінки навісу над під’їздом - один підліток загинув і ще два отримали травми.