ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом нападу на автомобіль під Миколаєвом

Поліція відкрила справу за фактом нападу на автомобіль під Миколаєвом Фото: поліція (president gov.ua)

Потерпілі відмовились від написання заяв

Поліція відкрила справу за фактом нападу невідомих на автомобіль на трасі поблизу Миколаєва, у результаті чого двоє чоловіків були поранені. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Коли потерпілі, двоє миколаївців 39-ти та 44-х років, рухались на а/м "ВАЗ 2106", неподалік повороту на розважальний комплекс "Балдіно", вони були змушені зупинити авто через потрапляння у лобове скло невідомого предмету. У цьому вони звинуватили двох пішоходів, які саме проходили повз, тому між громадянами виник конфлікт, який переріс у бійку, а потім у стрілянину", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що в результаті водій та пасажир із чисельними вогнепальними пораненнями кінцівок та тулубу, попередньо зі зброї травматичної дії, були госпіталізовані. Невідомі нападники втекли, зараз їх розшуком займаються правоохоронці. Потерпілі перебувають у лікарні, при цьому від написання заяв вони відмовились.

Поліція встановлює зловмисників, які на трасі поблизу Миколаєва поранили двох громадян Повідомлення про бійку між чолов...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 7 серпня 2017 р.

Слідчі Миколаївського відділення поліції проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.1 ст.122 КК України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження", що передбачає покарання від виправних робіт до позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, у неділю ввечері на трасі під Миколаєвом невідомі відкрили стрілянину і напали на автомобіль.