ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом масової бійки в Гідропарку

Поліція відкрила справу за фактом масової бійки в Гідропарку Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

Правоохоронці затримали нападника, який поранив військового

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом масової бійки в Гідропарку, в результаті якої чоловік поранив ножем військовослужбовця. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Зазначається, що поліцейські за прикметами, які надали свідки події, розпочали відпрацювання території. У результаті біля Венеціанського мосту наряд спецпризначенців ППОП №1 разом із працівниками поліції Дніпровського управління поліції побачив та зупинив чоловіка, схожого за описом на нападника.

"У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 42-річного киянина затримали та доставили до управління поліції. За фактом події слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України", - сказано у повідомленні.

Поліція інформує, що наразі потерпілий знаходиться під наглядом лікарів, а відносно затриманого, якій раніше був судимий за майнові злочини, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Києві масова бійка в Гідропарку завершилася ножовим пораненням одного з учасників – військовослужбовця 1994 року народження. За попередньою інформацією, у бійці брали участь 6 осіб.