ua en ru

Поліція відкрила справу за фактами масового отруєння дітей у Миколаївській області

Поліція відкрила справу за фактами масового отруєння дітей у Миколаївській області Фото: лікарня (112 Україна)

Фахівці встановлюють діагнози пацієнтам

У Миколаївській області співробітники Національної поліції відкрили справу за фактами масового отруєння дітей в зонах відпочинку. Про це повідомляє прес-служба поліції області в Facebook.

Так, 9 серпня в Березанское відділення Очаківського відділу поліції в Миколаївській області надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію в інфекційне відділення 22 дітей у віці від дев'яти до 15 років. Повідомлялося, що діти отруїлися, перебуваючи на оздоровленні в курортній зоні Коблево.

Аналогічне повідомлення надійшло від медиків вночі 10 серпня в Очаківську поліцію. З санаторію з симптомами харчового отруєння потрапили в лікарню шестеро дітей у віці від трьох до 12 років.

Зараз фахівцями проводяться дослідження, за результатами яких буде встановлено остаточні діагнози пацієнтам.

Слідчі проводять розслідування зазначених фактів щодо попередньої кваліфікації - 1 ч. ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей ) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на базі відпочинку "Вінниця" у Коблево Миколаївської області сталося масове отруєння дітей з київського танцювального колективу Dance Family.

На Миколаївщині поліція проводити розслідування обставин отруєння дітей у зоні відпочинку 9 серпня до Березанського від...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 10 серпня 2017 р.

Повідомляється, що 8-9 серпня 2017 року в інфекційне відділення Березанської лікарні з гострим гастроентероколіт та харчової токсикоинфекцией відразу госпіталізували 15 підлітків.