ua en ru

Поліція відкрила 5 справ за фактом зіткнень на мітингу проти забудови в Полтаві

Поліція відкрила 5 справ за фактом зіткнень на мітингу проти забудови в Полтаві Фото: зіткнення на мітингу проти забудови в Полтаві

Після зіткнень на мітингу проти забудови в Полтаві затримували 12 осіб

За фактом зіткнень на мітингу проти забудови в Полтаві поліція відкрила 5 кримінальних справ. Про це йдеться в повідомленні поліції Полтавської області.

Повідомляється, що в ході зіткнень на мітингу проти забудови в Полтаві до поліції доставили 12 осіб для встановлення особи і пояснень, яких пізніше відпустили.

"Слідчими попередньо відкрито 5 кримінальних проваджень: за статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), 194 (Умисне знищення або пошкодження майна), 296 (Хуліганство), 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що поліція проводить ряд оперативно-пошукових і слідчих дій для притягнення винних до кримінальної відповідальності. Правоохоронці закликають тих, хто безпосередньо перебував поруч під час зіткнень, надати інформацію, а також матеріали фото-, відеофіксації на правах конфіденційності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на мітингу проти забудови в Полтаві три людини поранені, ще 8 затримані.