ua en ru

Поліція відкрила 4 справи за фактом блокування суду у Кіровограді

Поліція відкрила 4 справи за фактом блокування суду у Кіровограді Фото: активісти "Правого сектору"

Зокрема дії активістів поліція кваліфікувала як "хуліганство" та "погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу"

Поліція розпочала чотири кримінальних провадження за фактом блокування активістами "Правого сектору" будівлі апеляційного суду у Кіровограді. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ НП в Кіровоградській області.

"Розпочато кримінальні провадження, зокрема за ч. 4 ст. 296 "Хуліганство" та ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вчора 8 грудня 2015 року в апеляційному суді Кіровограду розпочалися слухання щодо зміни міри запобіжного заходу відносно 7 осіб, які підозрюються у скоєнні розбійного нападу в обласному центрі.

Нагадаємо, "Правий сектор" заблокував приміщення апеляційного суду у Кіровограді після ухвали суду, який відмовив у пом'якшенні міри запобіжного заходу активісту "Правого сектору", якого звинувачують у розбійному нападі на гральний заклад.