ua en ru

Поліція опублікувала відео здачі захопивших дільницю в Єревані

Поліція опублікувала відео здачі захопивших дільницю в Єревані Фото: у мережі опубліковано відео з моментом здачі поліції загарбників будівлі в Єревані

Раніше служба національної безпеки Вірменії заявила про завершення операції зі звільнення поліцейської дільниці

Поліція Вірменії опублікувала відео, на якому зафіксовано момент здачі збройної групи, що захопила дільницю патрульно-постової служби в Єревані, владі. Відповідний ролик з'явився на сторінці вірменських правоохоронців на Youtube.

Згідно з відеороликом нападники на дільницю, заздалегідь склавши зброю, провели перекличку і по одному почали виходити до представників Служби національної безпеки Вірменії.


Зазначимо, раніше служба національної безпеки Вірменії заявила про завершення антитерористичної операції зі звільнення захопленої території полку патрульно-постової служби в Єревані.

Вранці 17 липня в Єревані (Вірменія) група озброєних людей захопила будівлю однієї з частин полку патрульно-постової служби поліції в районі Еребуні. Після чого в Єревані відбулися кілька мітингів, що супроводжувалися сутичками з поліцією, на підтримку групи, що захопила дільницю.

Нагадаємо, один з членів озброєної групи, яка захопила в Єревані (Вірменія) будівлю полку патрульно-постової служби, заявив про готовність здатися владі і "залишитися в статусі військовополонених".