ua en ru

Поліція не виявила вибуховий пристрій в кампусі Гарварда

Поліція не виявила вибуховий пристрій в кампусі Гарварда Фото: Гарвард

Пошуки в Емерсон-хол і Північ-хол завершені

Поліція завершила пошук передбачуваного вибухового пристрою в двох з чотирьох будинків на території студентського містечка Гарвардського університету в Кембриджі (штат Массачусетс). Про це повідомляє ТАСС.

"Пошуки в Емерсон-хол і Північ-хол завершені. Обидві будівлі відкриті. Обмеження на доступ були зняті", - уточнила дирекція. Вона підтвердила, що обстеження приміщень Наукового центру та гуртожитку Тайлер-хол триває.

Відзначається, що поліція не підтвердила обґрунтованість загрози приведення в дію вибухового пристрою в будівлях на території студентського містечка Гарварда.

Віце-ректор університету підкреслила, що безпека студентів і викладачів Гарварду є "пріоритетом номер один", особливо "на тлі останніх трагічних подій у Парижі, Бейруті та інших" місцях.

Відзначимо, Гарвард розташований під містом Бостон, де з минулої п'ятниці посилені заходи безпеки у зв'язку з серією терактів в столиці Франції. Це безпосередньо стосується законодавчого органу штату Массачусетс і бостонського міжнародного аеропорту Логан.

Нагадаємо, в Гарварді провели евакуацію через повідомлення про погрози вибухів.