ua en ru

Поліція не виявила небезпечних предметів на залізничному вокзалі в Києві

Поліція не виявила небезпечних предметів на залізничному вокзалі в Києві Фото: вокзал (РБК-Україна)

Під час перевірки було евакуйовано понад 1,4 тис. осіб

Співробітники Національної поліції не виявила небезпечних предметів на центральному залізничному вокзалі в Києві. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"На місці працювала вибухотехнічна служба і кінологи. Евакуйовано понад 1,4 тис. осіб. Вибухових пристроїв та речовин не виявлено", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, оператор чергової частини поліції Київської області близько 7 ранку отримала повідомлення про замінування центрального залізничного вокзалу.

Так, з будівлі були евакуйовані 1400 пасажирів і 40 працівників вокзалу. В даний час приміщення і територія перевірена, вибухових пристроїв не виявлено.

Подію належним чином зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Солом'янського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) КК.

У свою чергу, в прес-службі ПАТ "Укрзалізниця" повідомили, що пасажирські поїзди відправляються за графіком. Здійснити на них посадку, поки тривала перевірка вокзалу, пасажири могли через східний і західний підземні переходи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Державній службі України з надзвичайних ситуацій підтвердили "мінування" вокзалу в Києві.