ua en ru

Поліція почала провадження за фактом масових заворушень у Києві

Поліція почала провадження за фактом масових заворушень у Києві Фото: Головне управління Національної поліції у Києві (РБК-Україна)

Коментувати свої дії правопорушники відмовилися

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за фактом масових заворушень у Києві в ніч на 21 листопада. Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

20 листопада співробітники Національної поліції України затримали 15 молодиків, переважно 1999-2003 років народження. Внаслідок інциденту отримали тілесні ушкодження двоє поліцейських та восьмеро правопорушників.

Молодиків опитали і о 23:30 відпустили. Коментувати свої дії вони відмовилися.

Крім цього, повідомляють, що о 22:30 до Шевченківського управління поліції на підтримку доставлених підійшло близько 50 осіб у балаклавах. Вони почали ламати паркан, намагалися потрапити на територію управління, кидали петарди у працівників поліції та застосували сльозогінний газ. Невідомі пошкодили лобове скло службового автомобіля.

За фактом пошкодження лотомаркетів розпочато кримінальне провадження За протиправні дії на вул. Щербаківського правоохор...

Опубліковано Поліція Києва 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, у понеділок увечері, 20 листопада, в Києві на вулиці Щербакова група хуліганів рознесла кілька кіосків і пограбувала салон "Спортлото". Відзначається, що в приміщенні розгромлені 5 залів, у кожному з них розбиті вітрини, зрізані рекламні банери, всередині повністю знищені гральні апарати.