ua en ru

У Києві поліція затримала 30 осіб, які влаштували масштабні заворушення

У Києві поліція затримала 30 осіб, які влаштували масштабні заворушення Фото: Національна поліція України (npu.gov.ua)

Поліція затримала 30 осіб

У понеділок ввечері, 20 листопада, в Києві на вулиці Щербакова група хуліганів рознесла кілька ларьків і пограбувала салон "Спортлото". Про це повідомляє "112 Україна".

Наголошується, що в приміщенні розгромлені 5 залів, у кожному з них розбиті вітрини, зрізані рекламні банери, всередині повністю знищені гральні апарати.

Також телеканал повідомляє, що, згідно непідтвердженими даними, напад скоїла група молодих людей чисельністю близько 30 осіб. Всі їх затримали співробітники Національної поліції України. На даний момент на місці події працює слідчо-оперативна група.

Інформація про жертви серед нападників поки не надходила. Відомо тільки, що деякі з них отримали садна та забої.

У Києві поліція затримала 30 осіб, які влаштували масштабні заворушенняУ Києві поліція затримала 30 осіб, які влаштували масштабні заворушенняУ Києві поліція затримала 30 осіб, які влаштували масштабні заворушенняУ Києві поліція затримала 30 осіб, які влаштували масштабні заворушення

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня 2017 року в Києві в Подільському районі сталася стрілянина. Національна поліція відкрила справу за фактом інциденту. Згідно з інформацією поліції, між громадянами на перехресті проспекту Правди та вулиці Вишгородській виник конфлікт з невідомим чоловіком. В результаті останній витягнув предмет, схожий на пістолет і вистрілив у ногу жінки.