ua en ru

Поліція з початку року зафіксувала в Мар'їнці 29 терактів

Поліція з початку року зафіксувала в Мар'їнці 29 терактів Фото: поліція з початку року зафіксувала в Мар'їнці 29 терактів

У слідчому відділі Мар'їнки знаходяться 130 кримінальних справ за фактом масованих артударов по населених пунктах району

Поліція з початку року зафіксувала у Мар'їнці (Донецька область) 29 терактів. Поліцейські несуть службу у цілодобовому режимі, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Жорстокі артилерійські обстріли бойовиками житлових кварталів і будинків принесли горе і розруху у сотні сімей. Як тільки громадяни почали повертатися в свої оселі і звикати до тиші, бойовики знову відновили артилерійські обстріли населеного пункту", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за час проведення АТО в Мар'їнському районі від артобстрілів загинули 70 мирних жителів. Серед загиблих за час бойових дій - 42 чоловіки, 23 жінки і 3 дитини. Всього поранено 173 особи, у тому числі 7 дітей.

"Зараз у слідчому відділі Мар'їнки знаходяться 130 кримінальних проваджень за фактом масованих артударов по населених пунктах району за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України. Тільки з початку 2016 року правоохоронцями зафіксовано 29 терактів, в результаті яких загинули 3 мирних жителів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу бойовики обстріляли позиції ВСУ 75 разів.