ua en ru

Поліція кваліфікувала обстріл Мар’їнки як теракт

Поліція кваліфікувала обстріл Мар’їнки як теракт Фото: Мар’їнка (РБК-Україна)

Бойовики також обстріляли Красногорівку

Поліція кваліфікувала обстріл Мар’їнки (Донецька область), який бойовики здійснили сьогодні вночі, як теракт. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Донецькій області у Facebook.

Як зазначається, потужний мінометний обстріл Мар’їнки розпочався о 23:00 та тривав близько години. В результаті обстрілу чоловік та жінка отримали осколкові поранення, відкриті переломи ніг та травматичний шок. Станом на 09:00 10 червня вони і досі в тяжкому стані.

"За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики також обстріляли Красногорівку, де по вулиці Шевченко в будинку місцевих мешканців було виявлено танковий снаряд, який не розірвався.

В Мар’їнці під час нічного обстрілу поранено двох людей 54-річний чоловік та його 52-річна цивільна дружина госпіталізо...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 9 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією глави Нацполіції Донецької області В'ячеслава Аброськіна, двоє жителів Мар'їнки, які були поранені під час обстрілу житлових кварталів міста у ніч на 10 червня, перебувають у лікарні з травмами ніг у середньо важкому стані.