ua en ru

Поліція кваліфікувала напад на активіста Михайлика як замах на вбивство

Поліція кваліфікувала напад на активіста Михайлика як замах на вбивство Фото: Олег Михайлик (facebook.com/oleg.mykhaylyk)

Поранений - у важкому стані у Єврейській лікарні міста Одеси

Поранення одеського громадського активіста Олега Михайлика кваліфіковано як замах на вбивство. Про це повідомила прес-служба поліції Одеської області у Facebook.

"Поліція встановлює обставини завдання тілесних ушкоджень одеситу. Зараз чоловік перебуває у медичному закладі. На місці події працює слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції на чолі з керівництвом ГУНП. Подію кваліфіковано як замах на вбивство", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб зловмисників.

Михайлик є головою міської організації партії "Сила людей".

Поліція встановлює обставини нанесення тілесних ушкоджень одеситу. Зараз чоловік перебуває у медичному закладі. На місці події працює слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції на чолі з керівництвом ГУНП. Поліцейські проводять заходи, направлені на встановлення осіб зловмисників. Подію кваліфіковано як замах на вбивство.

Опубліковано Поліція Одеської області Субота, 22 вересня 2018 р.

Нагадаємо, в Одесі ввечері в суботу, 22 вересня, невідомі стріляли в одеського громадського активіста Олега Михайлика на вулиці Осипова, біля його будинку. Зараз Михайлик перебуває в Єврейській лікарні Одеси, його стан оцінюється як важкий.