ua en ru

Поліція Києва затримала Санта-Клауса за порушення ПДР

Поліція Києва затримала Санта-Клауса за порушення ПДР Фото: у Києві поліція затримала Санта-Клауса

Чоловік в костюмі Санта-Клауса виїхав на смугу для руху громадського транспорту

У Києві сьогодні вранці, 24 грудня, поліція затримала Санта-Клауса за порушення правил дорожнього руху (ПДР). Про це йдеться в повідомленні на Facebook патрульної поліції Києва.

"Свято наближається. А тим часом на столичній вулиці Антоновича, поблизу станції метро "Либідська", близько 7 ранку водій Citroеnën C4 заїхав на смугу для руху громадського транспорту, позначену дорожнім знаком 5.11 та відповідною розміткою, чим порушив ПДР п. 17.1. За це передбачено штраф у розмірі 510 гривень (Купап с. 122 ч. 3). Патрульні зупинили згадане авто. До їх здивування звідти вийшов Санта-Клаус", - йдеться в повідомленні.

Порушник пред'явив документи і пояснив, що разом з пасажиром-оператором їде знімати тест-драйв нової машини на тлі новорічної ялинки. "Тому і вдалися до порушення, щоб зробити святкові кадри. Однак поблажки не отримали, порушив - відповідай", - відзначили в поліції.

Свято наближається. А тим часом на столичній вул. Антоновича, поблизу ст. м. Либідська, близько 7-ї ранку водій Citroën...

Опубликовано Патрульна поліція України 24 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 15 листопада в Києві патрульна поліція відкрила стрілянину в гонитві за автомобілем Mazda, який не зупинився на вимогу поліцейських і порушував правила дорожнього руху.