ua en ru

Поліція Києва порушила справу за фактом ДТП з шістьма автомобілями

Поліція Києва порушила справу за фактом ДТП з шістьма автомобілями Фото: у Києві відбулося масштабне ДТП

Готується подання до суду про арешт винуватця ДТП

Поліція Києва порушила справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) з шістьма автомобілями. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"ДТП, учасниками якого стали шість транспортних засобів, що відбулося вчора ввечері в Голосіївському районі столиці. Важко постраждав киянин, який переходив дорогу на пішохідному переході. Крім того, у медичні установи потрапили ще три людини", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається. учора близько 18:40 по вул. Васильківській автомобіль "Вольво" збив на пішохідному переході киянина, потім на зустрічній смузі зіткнувся з "Хондою" і "ВАЗом", а після цього зачепив припарковані "Деу", "Фольксваген" та "Рено".

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

В рамках кримінального провадження слідчі призначили ряд експертиз для встановлення механізму ДТП та причин, що призвели до неї.

Крім того, водію автомобіля "Вольво" призначено обстеження на алкогольне або наркотичне сп'яніння. Також готується подання до суду про його арешт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулиці Васильківській у Києві відбулося масштабне ДТП.