ua en ru

Поліція Києва сьогодні посилить заходи безпеки у зв'язку з проведенням футбольного матчу

Поліція Києва сьогодні посилить заходи безпеки у зв'язку з проведенням футбольного матчу Фото: поліція Києва посилить заходи безпеки у зв'язку з проведенням матчу Динамо-Бенфіка

Посилені наряди поліції будуть нести службу на прилеглих до стадіону територіях, зупинках громадського транспорту і в метрополітені

Поліція Києва сьогодні, 19 жовтня, посилить заходи безпеки у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ, Україна) і "Бенфіка" (Лісабон, Португалія). Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Більше тисячі працівників структурних підрозділів столичної поліції і військовослужбовців Національної гвардії України будуть забезпечувати публічний порядок і безпеку під час проведення футбольного поєдинку", - йдеться в повідомленні.

Посилені наряди поліції будуть нести службу на прилеглих до стадіону території, зупинках громадського транспорту і в метрополітені.

Також поліцейські будуть забезпечувати безпеку дорожнього руху транспорту та пішоходів на вулицях, наближених до проведення матчу.

Правоохоронці закликають уболівальників вести себе цивілізовано, толерантно і не порушувати громадський порядок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві 19 жовтня через футболу можливі обмеження в роботі трьох станцій метро.