ua en ru

Поліція Кельна оточила офіс бюро з працевлаштування через повідомлення про збройний напад

Поліція Кельна оточила офіс бюро з працевлаштування через повідомлення про збройний напад Фото: поліція Німеччини

Ведуться пошуки збройної жінки

Поліція Кельна (Німеччина) оточила офіс бюро з працевлаштування через повідомлення про збройний напад. Про це повідомляє видання Kölner Stadt-Anzeiger.

За словами людини, яка заявила у поліцію про напад в Кельні, озброєна жінка погрожувала зброєю, але він не уточнив, кому саме.


Як зазначається, на даний момент не ясно, хто ця жінка, кому вона загрожувала, з якого приводу і якою зброєю вона озброєна. Ведуться її пошуки.

Крім того, сьогодні в будівлі бюро з працевлаштування в Кельні був затриманий молодий чоловік, який за даними ЗМІ, є жителем притулку для біженців і нібито погрожував когось зарізати.

Також про пошуки озброєного чоловіка повідомляє видання Express. Зважаючи на це, співробітникам бюро веліли замкнутися в кабінетах і не виходити до особливого розпорядження.

Крім того, за повідомленням Express, було затримано 5 осіб, четверо з яких потім відпустили. Головний підозрюваним у нападі в Кельні є іноземцем, що шукає роботу. Тривогу підняли співробітники бюро, якы злякалися появи цих людей.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що біля відомства з питань міграції в Баварії вибухнув невідомий контейнер.