ua en ru

Поліція вилучила у жителя Чернігова реактивну протитанкову гранату

Поліція вилучила у жителя Чернігова реактивну протитанкову гранату Фото: поліція вилучила у жителя Чернігова реактивну протитанкову гранату

Чоловік знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння

Поліція вилучила у жителя Чернігова постріл до реактивної протитанкової гранати РПГ-22, яким чоловік у нетверезому стані погрожував перехожим. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

"Увечері 10 березня до чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові по вулиці Авіаторів бігає невідомий з металевим прутом в руках та погрожує їм перехожим.

На місце події був направлений наряд патрульної поліції, який затримав місцевого мешканця, у якого знаходився постріл до реактивної протитанкової гранати РПГ-22", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловік знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння й пояснити походження пострілу не зміг.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, військовий у Тернопільській області погрожував підірвати бар після того, як власник не пустив його до закладу.