ua en ru

Поліція Франції провела обшуки в офісі ПСЖ і будинках двох футболістів

Поліція Франції провела обшуки в офісі ПСЖ і будинках двох футболістів Фото: Анхель ді Марія і Хав'єр Пасторе

Влада розслідує справу про махінації з податками

Французькі поліцейські провели обшуки в штаб-квартирі паризького футбольного клубу ПСЖ і в будинках аргентинських футболістів Анхеля ді Марії та Хав'єра Пасторе в Парижі. Про це повідомляє AFP.

Влада розслідує справу про махінації з податками. Повідомляється, що обшуки були проведені сьогодні вранці. Про те, чим вони закінчилися, не уточнюється.

Раніше ресурс Football Leaks оприлюднив інформацію, згідно з якою Ді Марія і Пасторе отримували частину зароблених ними грошей не на рахунки у Франції, де фізично базується клуб, а на рахунки компаній в Нідерландах, звідки вони переводилися на рахунки в офшорних юрисдикціях для того, щоб платити за них менше податків.

Аргентинець Ді Марія перейшов в ПСЖ в 2015 році, в минулому сезоні він провів за клуб 42 матчі, в яких забив 14 голів і віддав 15 результативних передач. Його співвітчизник Пасторе, який виступає за французьку команду з 2011 року, провів 22 гри в минулому сезоні, забивши три голи.

ПСЖ завершив минулий сезон на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату Франції, в Лізі чемпіонів команда дійшла до 1/8 фіналу, де поступилася за підсумками двох матчів "Барселоні".

Нагадаємо, футболіст французького "Лорьяна" Сільвен Марва, який раніше виступав за англійський "Ньюкасл", був арештований в рамках справи про фінансовому шахрайстві в англійському клубі.