ua en ru

Поліція допитує колишнього нареченого загиблої правозащитниці Ноздровської

Поліція допитує колишнього нареченого загиблої правозащитниці Ноздровської Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ірина Ноздровська)

Віталія Сергєєва викликали в райвідділ Вишгорода і допитують вже більше шести годин

Поліція допитує колишнього нареченого правозахисниці Ірини Ноздровської Віталія Сергєєва в якості підозрюваного. Про це повідомив його батько Віктор Сергєєв, передає "Громадське".

Наголошується, що Віталія викликали в райвідділ Вишгорода і допитують вже більше шести годин. Правоохоронці також вилучили авто Віталія (оформлене на батька) і забрали в Гостомель на експертизу.

Підставою такої підозри, за словами Віктора Сергєєва, став запис з камери спостереження, на якому вони з сином виходять зі свого будинку в Києві о 21:00, 29 грудня, в день вбивства Ірини.

Правоохоронці вважають, що підставою для злочину могло стати нерозділене кохання, оскільки Ірина з Віталієм раніше розійшлися.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі правозахисниці Ірини Ноздровской, тіло якої було знайдено в одній з річок Київської області. Зазначено, що 38-річну мешканку с. Демидів Вишгородського району, яка зникла три дні тому, сьогодні виявили бездиханної в місцевій річці. Для розшуку жінки були задіяні поліцейські Вишгородського відділу поліції та громадські активісти.