ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом загибелі правозахисниці під Києвом

Поліція відкрила справу за фактом загибелі правозахисниці під Києвом Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ирина Ноздровська)

Зокрема досудове розслідування ведеться за статтею "Умисне вбивство"

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі правозахисниці Ірини Ноздровської, тіло якої було знайдено в одній із річок Київської області. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що 38-річну жительку с. Демидів Вишгородського району, яка зникла 3 дні тому, сьогодні виявили бездиханною у місцевій річці. На розшук жінки були задіяні поліцейські Вишгородського відділу поліції та громадські активісти.

За даними відомства, нині на місці події працює слідчо-оперативна група під керівництвом начальника поліції Київської області Дмитра Ценова, який узяв під особистий контроль розслідування смерті правозахисниці.

"Тіло загиблої буде направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини та обставин смерті. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області в одній із річок правоохоронці знайшли тіло правозахисниці Ірини Ноздровської, яка зникла три дні тому.