ua en ru

Поліція Донецької області недоукомплектована на 20%

Поліція Донецької області недоукомплектована на 20% Фото: В'ячеслав Аброськін

Аброськін просить направити в зону АТО тих, хто не пройшов переатестацію в центральному апараті

Поліція Донецької області недоукомплектована на 20%, на даний момент не вистачає 2 200 співробітників. Про це повідомив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін в Facebook.

"В поліції Донецької області дійсно проблема з кадрами. Некомплект становить майже 20%, тобто не вистачає 2200 співробітників. І черг з особливо охочих служити в нашому регіоні - немає", - написав він.

Як повідомив Аброськін, він звернувся до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Національної поліції України Хатії Деканоїдзе з ініціативою запропонувати тим, хто не пройшов атестацію в центральному апараті та територіальних окремих підрозділах, продовжити службу в зоні АТО.

"Зазначу, що мова не йде про те, що це буде запропоновано всім. Пріоритет - співробітники, які набрали менше необхідної кількості балів, замість необхідних п'яти - чотири. До речі, ніхто нікого не змушує. Якщо працівник, який не пройшов атестацію, виявить бажання звільнитися з органів внутрішніх справ, а не продовжувати службу у нас, це його право", - заявив він.

Як повідомив Аброськін, треба нести службу і на блокпостах, і в групах швидкого реагування, брати участь в спецопераціях по зачистці населених пунктів, розташованих на лінії розмежування, розкривати злочини.

В полиции Донецкой области действительно проблема с кадрами. Некомплект составляет практически 20%, т.е. не хватает 2200...

Опубликовано Вячеславом Аброськиным 18 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області поліція візьме під охорону школи через загрозу терактів.